Onze producten

4000 jaar geschiedenis
van wortel tot cichorei
> de Pacha producten

De Pacha producten

De pads

PACHA DUO INTENSEPACHA DUO INTENSE 18 PADS
Mengsel van pure Arabicakoffie en cichorei

Genieten van een koffie die tegelijk rijk aan aroma's en mild aan cafe´ne is. De arabicakoffie uit BraziliŰ verschaft Duo Intense de rijke aroma's die heerlijk tot hun recht komen door de cichoreismaak. De cichorei versterkt de subtiele en fruitige smaaktoetsen van deze arabicakoffie en zorgt voor een drank rijk aan aroma's en mild aan cafe´ne.

Te gebruiken in uw koffiepad-apparaat.

De Klassiekers

Chicorée gros grainPACHA GROVE CICHOREI
500g

100% plantaardig. Bestaat uit cichoreiwortels die bij het roosteren lichtjes gecarameliseerd zijn. Door zijn smaakversterkende werking is hij traditiegetrouw de bondgenoot van koffie.

Chicorée fineFIJNE CICHOREI
500g

100% plantaardig. Bestaat uit cichoreiwortels die bij het roosteren lichtjes gecarameliseerd zijn. Door zijn smaakversterkende werking is hij traditiegetrouw de bondgenoot van koffie.

Super PachaSUPER PACHA
500g

Speciaal ontwikkeld voor het bereiden van koffie met het koffiezetapparaat, is Pacha Super Cichorei het onmisbare ingrediënt om echt lekkere koffie te zetten.
100% plantaardig. Bestaat uit cichoreiwortels die bij het roosteren lichtjes gecarameliseerd zijn.

 


Uw koffie verschaft het heerlijkste aroma met 1 maatlepel cichorei per 3 lepels koffie. Doe eerst de gemalen koffie in de filter en strooi er vervolgens de cichorei over.

Oplosbereidingen

PACHA INSTANT
200g – 20 x 2,5g

Vrij van additieven, opwekkende middelen of cafeïne en 100% plantaardig, Pacha Instant maakt het ontbijt zeer licht verteerbaar met een heerlijke smaak van hazelnoten en caramel, voor een optimale conditie en vitaliteit.

Dankzij de handige individuele verpakkingen kan u deze oploscichorei makkelijk meenemen en er de hele dag lang van genieten.

Pacha MuesliPACHA MUESLI
200g

Een kopje boordevol natuur : vruchten, granen en cichorei. Jezelf een pauze gunnen ! daarbij hoort een kop Pacha Muesli. Zo kun je jezelf verwennen.

 

Pacha bioPacha Instant Bio
100g

Pacha Instant BIO is een biologische en 100% plantaardige drank, van nature cafe´nevrij. Zo kan u de hele dag door onbeperkt van zijn weldoende eigenschappen genieten.

 

 

Met water, maar vooral met melk, 1 tot 2 koffielepeltjes Pacha Instant of Muesli in een kop. Suiker toevoegen naar eigen smaak. Meteen klaar, vergezellen zij u van 's ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

 


Chicobel SA/NV

Avenue des Sorbiers, 25/2
1300 Wavre
E-mail : pacha@chicobel.be