> Tips en handige weetjes
Recepten
- Oplosproducten zijn producten waaraan het vocht is onttrokken, ze proberen om opnieuw vocht op te nemen, waardoor ze hard worden. Om dit te vermijden moet u uw pot na gebruik steeds goed sluiten. Anders bestaat er de formule van individuele zakjes.
- Weet u dat in tegenstelling met koffie (koffie met melk is moeilijk verteerbaar)
cichorei
op de melkmolecullen inwerkt waardoor ze beter verteerbaar wordt
- Hebt u Pacha oplos reeds geproefd met melk ? Dit geeft een romig aspect aan het product, een zachtheid die men niet terug vindt met water.
- Proef eens met melk. Het is veel zachter van smaak en de caramelsmaak komt beter tot uiting.
- Heeft u cichorei ooit al eens geproefd met melk ? U zal verwonderd zijn. In tegenstelling met wat u denkt is het een zachte drank met een aangename caramelsmaak.
- Het gebruik van cichorei met koffie is inderdaad speciaal. Maar weet
u dat oploscichorei een volwaardige drank is net zoals koffie, thee of chocolademelk.