> Cichorei houdt je in topvorm
Een lekker ontbijt samenstellen
Voedingsinformatie
Water, lucht en warmte zijn de natuurlijke elementen die nodig zijn voor
de bereiding van Pacha cichorei.
Pacha heeft er steeds over gewaakt dat de gebruikte cichoreiwortels van
een uitzonderlijke kwaliteit zijn, gewaarborgd zonder genetische manipulatie.
Cichorei is een 100 % plantaardig natuurproduct zonder cafeïne, toevoegsels
of bewaarmiddelen.
De
actieve bestanddelen van de cichorei bevinden zich in de wortel. Ze bevatten
oligo-elementen, mineralen (magnesium, ijzer,…) en koolhydraten :
inuline en fructosaccharides. Door caramelisatie van deze suikers ontwikkelt
zich de unieke smaak van de cichorei.
Het voornaamste bestanddeel van de cichoreiwortel is de oplosbare vezel : inuline. Deze verbetert de darmtransit en het evenwicht in de darmflora door de ontwikkeling van « bifidus » te stimuleren. We spreken van een bifidus stimulerend effect.
Cichorei is een bron van vitamines (B6, B12) en mineralen (ijzer, fosfor)
noodzakelijk voor een evenwichtige voeding.
In combinatie met melk, vormt cichorei een belangrijke bron van calcium
en eiwitten.
Een kop oploscichorei bevat nauwelijks 7 kcal.
Gegarandeerd zonder GGO’s , zonder cafeïne, zonder additieven
en 100 % plantaardig zo zorgt Pacha cichorei voor ons welzijn.
Cichorei kan zonder tegenindicatie worden gebruikt. Het is perfect geschikt
voor kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.